Elchocker är en vidrig behandlingsmetod


”JA! Det är vidriga människor och en vidrig behandlingsmetod med elchocker. ge läkarjävlarna elchocker i sin jävla skalle. det är läkarna som behöver vård. inte patienterna. personalen är sinnessjuk inte alla patienter fast vissa e ju på psyken bara för att jävlas och utnyttja systemet. dom kan ju lika gärna gå å dö nånstans i nån skitig buske. Hahaha. ni hör ju hur jävla galen elchockerna gjort mig! Nu ska jag ut och slå ihjäl folk. Allt bara för att jag har fått elchocker. Dom har gjort mig till en sprallig, vettvillig tokmördare. jag vill bara hämnas på dom jävla läkarna och mötda dom. Jag tycker det e tokroligt att mörda numera. Det e vad elchockerna gjort med mig. Stoppa denna galenskap annars kommer hela jävla samhållet befolkas av galna mördare som blivit utsatta för elchocker. . . men det kanske är det läkarjävlarna vill? dom kanske inte VILL leva dom heller och då är det juh bättre att vi får lov att slå ihjäl dom!”