Elchocker hjälper inte!


”Jag känner några som fått el-chocker utan förbättring! Jag tror absolut inte på en sådan form av behandling!

Och så alla dessa mediciner som patienterna får. Hjälper inte en medicin så testas en annan? Och till slut så har patienten fått det tyngsta medicinen men ändå ingen positiv resultat.

Det fattas bra terapeuter helt enkelt. tex. gestaltterapi som jag själv har fått. minska medicin kanske till 1/4 och satsa 3/4 på bra terapeuter i stället! Eller ta bort medicin helt och satsa alla pengar på terapi i stället!

Jag har sett så många lida o ser det varje dag. Folk mår dåligt o dessa behöver prata ut, lära sig ta fram allt negativt som dem håller inom sig och inta spackla över problemen med injection o tabletter.

Jag har på mindre än 1 år förlorat 2 av mina kära syskon! Jag känner mig helt slut o vill bidra med något som kan förändra rättpsykiatrin o få politikerna förstå att folk som mår dåligt måste få typ gestaltterapi eller någon annan form av terapi. Minska på tunga mediciner.”