Elchocker skapar inre brännskador


”Man har sedan tidig ålder försökt vid flera tillfällen fått in mig på diverse ställen pga olika anledningar.Har varit i kontakt med olika skolor inom psykiatrin , där vissa kan vara riktigt skrämmande med utövare som är helt bizzarra privat och kurslitteratur/övningar/tankegångar som mer är att betrakta som sekt/new age.

Hade vid ett tillfälle en lång deprision där jag konsekvent vägrade psykhjälp och nu flera år senare är bettydligt starkare än förut , helt på egen hand.Det går ju inte att gämnföra olika personers problem hit och dit och jag är ju medveten om att psykologin har hjälpt massor med människor.

Har även närstående som hamnat på psykakuten och efter fölljande pass , där samtal med andra anhöriga haft betydligt bättre effekt.

Så enligt min erfarenhet är psykologer ett gäng flummgubbar innom någon form av vetenskap som är långt ifrån kartlagd och bör därför inte ges verktyg med sådan ampletud , utan vedertagna fakta om funktion.

Därrimot är jag helt klart för vad det gäller vidare forskning men då naturligtvis på en vetenskapligt proffesionell nivå.

Det elektrisiteten gör , förutom påverkar muskel signalerna är ju att skapa innre brännskador.

Har träffat personer som utsatts för stora strömmar ( ej i huvudet ) och det har för dessa inneburit livslånga handikapp , eller döden.

Jag kan inte ( helt utan neurokunskaper ) se fördelen med brännskador på hjärnan.”