Jag tror inte mina ögon


Jag tror inte mina ögon..

Sätt alla läkare som ger el chocker till deras patienter, i den elektriska stolen..

Jag trodde sverige var mycket mer utvecklade än så. Jag trodde att svenskar hade med ögon för sådant, att det inte ens skulle existera en fundering på denna metod..

Sverige SKÄRP ER SKÄRP ER SKÄRP ER!!!!!
Alla politiker som vet om detta och skiter fullständigt i det borde på el chock dygnet runt för det är DE som förtjänar det!!
FY!!!!!!!!!

Problemet med svenska folket är lätt ( tycker jag ) Depprission får man såklart ifall man inte lever ett socialt liv, ett liv där man bara sitter framför tv:en, sedan jobbat som man hatar för att tjäna pengar för att kunna leva livet man hatar..

Men ifall det fanns vänskap kärlek, familj, sociala människor , icke ”kalla” människor som alltid stötta en, då är det nästan OMÖJLIGT att få depprision eller må psykiskt dåligt, ni alla som gör det, testa kärlek och det sociala livet, framför allt FAMILJE KÄRLEK, så får ni se det är bättre än alla andra droger som förstör er!!