Finns ingen anledning att elchocka folk


”Att psykiatrin inte fungerar tillfredställande kan nog de flesta hålla med om. Jag tycker dock inte att detta är en anledning till att fortsätta elchocka folk i allt ökande omfattning. Det finns alternativa behandlingar och lösningar OM man är villig att lyfta fram dem och satsa resurser på dem. Ibland kan ett miljöombyte och några månaders vistelse nära naturen i lugn och ro göra underverk.

Kärleksfull och medmänsklig vård behövs!

Bra inlägg och framförallt om människokärlek till sin nästa som är ett bra botemedel att älska människorna.

Alla tids nog kan hamna i en psykisk kris av olika anledningar och en del är i den för jämnan tycks det, varför använder folk droger?

Personligen hamnade jag i en formsvacka där de flesta hade sökt hjälp för att häva smärtan av att t.o.m hamnat i panikångest som händ mig en gång, något mer fasansfullt tror jag inte finns?

Jag anser mig vara psykiskt stark och genomlevde en längre tid en ganska djup depression. men jag gick ur den med en seger vill jag kalla det för, att uppleva
något dylikt för att kunna förstå hur en ångestfylld människa upplever sin situation, vi kan kalla det för ett experiment som jag sedemera har haft stor nytta
utav, jag kan faktiskt skydda mig ifrån att bli deppig.

Min omgivning undrar över hur jag kan vara så lugn, även då jag gick igenom en livskris som lungcanser, t.o.m. läkarna undrade över hur lugn jag var när de sa att
cansern var livshotande. Nej, jag är inte less på livet och kunde tänka strunt samma, jag är säkert lika angelägen som de flesta att vilja leva i evighet.

Nu har jag nått övre tonåren och ska fylla 72 om drygt en vecka som inte är något att oroa sig över, för i sak är jag inte äldre än jag gör mig.

Nåväl jag rundar av här och säger, trevligt att få dela din uppfattning.”

Mvh
A.H