Jag har blivit så förstörd av ECT-behandlingar


” Jag har nog undantryckt vetskapen av att jag blivit så förstörd av ect.
1999-2000 på St Görans Psyk. det var folk som dog i rum jämte mig vi fick aldrig reda på varför.

Jag har velat begrava denna tid, har så svaga minnen kvar men vet att det var påtryckningar från överläkare Judith L och hon delegera ner till vårdare för att övertyga, liknar lite Säter skandalen överläkare som styrde avd. med järnhand och fabricerade minnen, men här motsatt tog tar bort minnen.
Jag var deppad ätstörningsproblematik och jag tror dom etsa in en sån total rädsla att tappa kontrollen så jag har succsessivt förkrymt mitt själsliv , alltid rädd att bli påkommen att jag ej är som förr, försökt hållt en fasad uppe men nu äntligen har jag vågat känna efter och lättat på trycket, jag är en värdig människa och jag får göra som Thorsten Flink ”resa mig igen” trots alla svårigheter.

Jag önskar att detta med ect kan prövas i EU domstol om det är rätt att Sverige utför tortyr stider det ej emot mänskliga rättigheter.”