Jag har fått men för livet av elchocker


”Jag har råkat ut för psykiatrins ”dåliga bemötande” många gånger. Otroliga historier men sanna. Jag har fått men för livet av både ect och olika tabletter. Mina juornaler finns. Allt går att bevisa.

Det är bara frustrerande för mej att titta på allt men inte kunna göra något åt min nuvarande situatiun.

Det finns mycket att göra åt så att jag kan leva. Mitt liv nu är rörigt. Jag är alldeles ensam om allt det som har varit, som är och som kommer. Ibland eller för det mesta kommer jag av mej när jag försöker förklara vad det handlar om.
Jag vet att det beror på mina traumatiska upplevelser både från människor i mitt liv och psykiatrin, plus mitt nuvarande situatiun.

Jag är ytterst tacksam om du orkar engagera dej i mitt fall som är unik. Det hadde varit till stor hjälp för mej. Att bara få berätta för dej som vet en hel del vad som händer med människor som råkar illa ut, hadde varit enorm hjälp.

Hjärtliga hälsningar, M.”