Blev sjuk och elak av elchocker!


”Otroligt detta! Min morfar fick elchocker och insulinchocker pga depression på 60 talet när min bror höll på att bli dödad. han hamnade i sorg chock och fick chocker. Efter det blev han elak och mycket sjuk. Ingen i familjen kunde hantera honom, det var en fin produkt från psykiatrin det. Och har dom kommit så mycket längre?

Har någon sett någon av sina vänninor som fått lyckopiller (vanligast på kvinnor med pms och andra liknande problem) blivit bättre av det? Dom av mina vänninor som är drabbade har blivit bättre först efter dom samlat modet och slutat , efter långa otäcka avtädningar.

Vart är reultaten? Var finns dom oberoende statistikerna som jämför effekterna av antidepressiva och exempelvis fysisk aktivitet?

Skärpning landstingen och slso, varför går era riktlinjer hand i hand med kraven från läkare och läkemedelsbolag?

Var finns pengarna som är avsatta till friskvården? Jag misstänker i fickorna på miljard industrin inom sjukvården.

Dom sabbade en individ under tvång, skapade en dysfunktionell familj som allt som lett från det. Om man skulle börja gräva i våldsoffren från psykiatrin, och deras familjemedlemmar skulle mycket olycka rullas upp.

Är psykatrin det vi behöver för att hjälpa människor till ett drägligare liv? Måste man inte idag vakna upp och försöka se till alternativa medel som fungerat i asian i 1000 tals år?”