Min bästa väns fru fick ECT för en graviditetsdepression


ECT kan som de amerikanska forskara säger vara en sista lösning när folk är ytterst katatoniska eller helt borta. Men att det som i inslaget här ges UTAN passients medlåtande och INTE journalförs och att sedan folk inom psykitarin säger att dom inte ”TROR” att det finns några risker för långvariga skador eller minnes luckor är ju rent skrämmande.

Min bästa väns fru fick ECT för en graviditetsdepression något som nästan är ”RUTIN” idag istället för att behandla kvinnorna med stödjande personal och samtals terapeft och psykolog under graviditeten och efter förlossningen som de gör i t.ex NORGE.

Jag blir fan mörkrädd när jag fick erfarenhet av hur pass slappa dagens psykiatriker är, de erbjöd mitt ex ECT när hon behövde prata med psykolog och efter att deras ”cocktail” av helt sjuka mediciner bara gjort henne sämre. ja tro fan det vem vill bli sönder knarkad bortom sitt eget förstånd, hon var under en period som en zombie av de där jävla medicinerna.

Näe fy fan en reform utav psykiatrin och utrensning utav översittande och äckliga vårdpersonal msåte genomföras.

Svär att får jag någonsin tag på någon utav dessa äckliga vårdare mitt ex har berättat om så kommer jag göra mig olycklig…

jag ser fan svart när jag tänker på det.