Min EKG förändras efter elchocksbehandlingarna (ECT)


“Hej! Jag har det senaste månaderna funderat mycket på varför vissa saker är så oförklarigt för min hjärtläkare Och om jag inte missminner mej totalt så avbröt man min ECT behandling p.g.a att mitt hjärta verkade inte må bra…så efter 10 beh avbröt man alltså, jag kan inte alls komma ihåg att det varit något ”konstigt” på mitt ekg innan…men efter så har mitt ekg fått ett helt annat utseende, jag frågade min läkare på ÖVM psyk om det kan ha något med min ECT att göra men fick till svar att dom inte TROR det.. Jag har en förändring som gör att det ser ut som om jag har en pågående hjärtinfarkt, inte kanske farligt i sig men det kan ju medföra att man missar en hjärtinfarkt som kanske faktiskt ÄR en infarkt!? Det är många år sedan jag fick min ect, 2001 tror jag.. Minnet är ännu inte tillbaka från tiden innan behandlingen, jag har gjort om resor både utland och sverige för att få någon form av flaschback, lite har kommit men långt ifrån allt! Är fortfarande i psykisk ohälsa och i morgon väntar en Dt på hjärnan för att utesluta andra sjukdomar Orkar inte skriva mer just nu Då jag blir uttröttad av det minsta ansträngning Hörs mera