Min farbror fick offra sitt liv


”Skulle börja forska kring min farbror som hela sitt liv fick offra på ett mentalsjukhus i Sundsvallstrakten. Var inne på internet och forskade och råkade av denna händelse stöta på ECT. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att denna medeltida förlegade hemska metod skulle kunna förekomma i Sverige IDAG och t o m i min egen stad håller man på med detta. Jag är helt chockad hur man kan skönmåla en sådan tortyrmetod på människor som redan mår dåligt. Lider själv av ptds och har man själv upplevt chock och skräckupplevelser. Hur skulle man må om man skulle bli utsatt för denna tortyrbehandling som dessutom är en tvångsbehandling!!! Har lidit av sociofobier och ångest i min barndom och blev erbjuden medicin som jag även provade vilket resulterade i ännu mer ångest. Dessa mediciner är droger och ingenting annat. Har sökt alternativa vägar som motion, bra kost och regelbundna vanor och bl a provat akupunktur vilket har haft positiv effekt. Däremot lider jag ej av depression. Värme mot chockupplevelser, typ spa med massage tror jag skulle vara en human behandling, t ex taktil massage. Mjuka behandlingar till en svag och skör människa, inget VÅLD!!”