Min fru blir tvingad till elchocker!


”Min fru åkte in frivilligt på PS i ÖS i måndags. Hon mådde inte bra. Hon blev tvångsomhändertagen utan orsak.

Hon vill inte genomföra detta med ECT, men måste pga av att hon är ”tvångsomhändertagen”.

Imorgon, fredag, skall hon behandlas mot sin vilja med ECT. Alla närstående försöker ringa till sjukhuset för att få stopp för detta utan resultat.

Jag börjar tro att alla PS läkare är sadister. Dom gillar nog att se folk lida och göra dom illa.

Leta gärna på Google och Ni kommer att hitta hemska saker.

Imorgon EM kanske jag har en jollrande bebis till fru :-(

En mycket orolig äkta man som älskar sin fru.”

Mer info:

”Hon har fått 8 ECT. Den senaste igår (10-03-31). 3 ”behandlingar” i veckan. Det är from den dagen jag skrev i Din hemsida. Hon har inte blivit ett minsta bättre, snarare sämre. Igår blev hon fråntagen sin mobiltelefon eftersom det kan vara ett stressande moment för henne säger läkarna. Hon får inte ens gå ut och röka pga att dom tror att hon kommer att skada sig själv. Hon har X-vak 24H. Nu skall dom börja att laborera med mediciner. Jag tycker att dom borde ha börjat med medicinerna först.

Hon mår inte bra. Förmiddagarna är OK, men eftermiddagrna och kvällarna är helt kört. Det går inte att prata med henne på kvällarna utan att hon blir arg för en minsta felsägning. Jag har hälsat på några gånger, men hon verkar smått ”drågad” hela tiden. Jag ser det på henne. Vi har varit ihop i 20 år, varav gifta i 13 år. Vi har tre barn 9 år är den yngsta och den äldsta bli 13 i augusti. Inte ens på våran bröllopsdag (måndags) kunde vi prata ifred pga X-vak :-(

Jag kan säga att PS på Östra Sjukhuset har lyckats bygga en fin PS byggnad. Huset har fina ”rastgårdar” där patienterna kan gå fritt. Det är ganska stort och jättevackert (på sommaren).

Hur skall vi få bort ECT? Jag vet inte. Vi svenskar har blivit alldeles för oengagerade i viktiga frågor.

Ha det bättre än jag.”