Min man fick sitt liv ödelagt av elchocker


”Hei!

Jeg følger med på siden din, både her på FB og på elchocker.se, og det er bra du holder på! Har også litt kontakt med Birger som står bak esjokk.no.

Min mann fikk 5 behandlinger i mars 2011 og har fått livet sitt ødelagt. Hans største problem er hodepine som gjør at han er sengeliggende store deler av dagen. Han har også mistet flere år av livet sitt og har de ”vanlige” problemene som beskrives etter ECT. Jeg har sendt en sak til Norsk Pasientskadeerstatning (www.npe.no), men tror det blir vanskelig å komme noen vei.

Min mann skulle ikke hatt ECT, noe også sakkyndige hos NPE har konkludert med i sin rapport(det var min manns første møte med psykiatrien og han er 50 år). Ingenting annet ble prøvd først. Allikevel konkluderer sakkyndige med at min manns symptomer må komme av annen nevrologisk sykdom og at ECT ikke gir skader.

Mitt spørsmål til deg er om du har hørt andre fortelle om ubeskrivelige smerter etter ECT? Min mann har prøvd alle slags medisiner uten effekt, både i tablettform og intravenøst. Han hadde ingen symptomer på hodepine før første esjokk…

På forhånd takk!
mvh Monica”