Min mor är ännu mer deprimerad efter ECT


”Hej! min mor kom nyss hem igår efter ha fått 5 st ect behandlingar, (hon har varit inlagd på avd 19 i kristinehamn) sista fick hon två dagar innan hon åkte hem. Tyvärr så har inte ectn hjälpt ett dugg, och inte sa dom till varken mig eller min mor att hon kunde bli så här dålig efter behandlingen. Hon gör inget annat än att gråta. hon vill inte leva mer och är ännu mer deprimerad än innan behandlingen. tyckte det var dåligt av psyk i kristinehamn att släppa hem henne så tidigt utan uppvaktning av nån personal därifrån. skulle vilja anmäla dom men vet inte hur jag ska gå tillväga, kan du hjälpa mig?”

”Hej peter! Ja jag vill hemskt gärna anmäla den som gjort ECT på henne, det försvinner mer och mer, hon ringer 10-12 ggr per dag till mig och frågar samma saker och imorse fick hon hjälp med att sätta på telefonen. :( när jag var där och hälsade på henne berättade hon att hon har velat prata med någon terapeft omo allt men att hon har blivit ivägskickad till rummet istället, och att hon hört sjuksköterskerna säga ”nej nu kommer Anna igen” när hon går i korridorerna. det tycker jag inte är särskilt proffessionellt! fråga på du bara, jag svara på allt jag kan svara på.”