Mindes inte att jag blivit farmor – blev ett vrak efter ECT-behandlingarna


“Hej!
Jag är en 50år gammal kvinna som valsat runt i psykiatrin i 24 år för s.k bipolär sjukdom fick den diagnosen 1992. De senaste 10 åren har jag fått 30ect behandlingar de 10 sista i juni i fjol och jag var ett fullständigt vrak – kunde knappt gå! mindes inte att jag hade blivit farmor! kände inte igen folk! kunde inte koncentrera mig – hemskt då jag är högpresterande i studier och forskning. Min bästa väninna har metodiskt hjälpt mig att återfå minnet och jag har tränat hårt men min sons barndom är borta i stora hela och det sörjer jag enormt!!!

I december förra året flyttade jag och det blev en ny start för mig men till att börja med fick jag rätta till remissen där det stod att jag har försökt ta livet av mig med en kniv!! vilket jag aldrig gjort så att jag spärrade alla mina journaler – eftersom jag aldrig tillåtits läsa dem med hänvisning till att det inte skulle vara bra för mig.

Vad flytten inneburit i praktiken är att jag är från sömnmedel och snart neuroleptika och att
min sköterska tror att jag inte har någon diagnos alls!! Skulle vilja stämma staten på skadestånd förlorad arbetskarriär anseende fysik men framförallt FÖRLORAT MODERSKAP!!”