Mitt minne och liv blev förstört av alla ECT-behandlingar


“Har gjort ECT behandlingar vid 3 tillfällen sedan år 2000 ! Allt började 2000 med utmattningsdepression. Blev sjukskriven, sedan 4-5 år har jag sjukpension. då jag aldrig kommit ifrån depressioner, stark ångest, oro, sömnproblem..får självmordstankar.. gråter mkt o är skör Jag har stora minnesluckor, som blivit mer o mer… koncentrationsproblem.. har svårt att hålla iihop flera saker saker i huvudet.. tinnitus , som blivit värre o värre…för 2 år sedan bröt min sambo upp efter en 32 års lång relation, bla “hade jag gråtit sönder hans liv”…. jag blev knäckt.. o gjorde sedan ECT senast sommaren 2013 .

jag kommer fortf inte ihåg mkt av dom beh, jag avbröt den själv eft 6 beh… Jag kommer ALDRIG att göra om detta igen, Aldrig ! och jag själv känner att mitt minne har blivit så mkt sämre o sämre efter alla dessa ECT beh..! Men vem inne på Psykriatin vill tro på mej ! Försöker med allt att komma vidare i livet.. men det är med mer antideppressiva medel , lugn tabl mm….

Psykriatin har jag tappat förtroende för.. men vad gör man när hemska tankar kommer ??? Men en sak vet jag ALDRIG MER NÅN ECT ! Det har förstört mej o mitt liv tillräckligt ihop med alla tunga mediciner hit o dit.. ECT borde förbjudas ! MVH M”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker, sk ECT?

Vet du någon som har råkat illa ut?
Berätta gärna din historia och hjälp andra!

Få personlig och kostnadsfri hjälp att anmäla dina skador från ECT. Steg för steg i din egen takt. Du hjälper dig själv och andra genom att anmäla.

Få hjälp att anmäla dina eller andras skador från ECT.

Berätta din historia här.