Mitt minne och liv blev förstört av alla ECT-behandlingar


”Har gjort ECT behandlingar vid 3 tillfällen sedan år 2000 ! Allt började 2000 med utmattningsdepression. Blev sjukskriven, sedan 4-5 år har jag sjukpension. då jag aldrig kommit ifrån depressioner, stark ångest, oro, sömnproblem..får självmordstankar.. gråter mkt o är skör Jag har stora minnesluckor, som blivit mer o mer… koncentrationsproblem.. har svårt att hålla iihop flera saker saker i huvudet.. tinnitus , som blivit värre o värre…för 2 år sedan bröt min sambo upp efter en 32 års lång relation, bla ”hade jag gråtit sönder hans liv”…. jag blev knäckt.. o gjorde sedan ECT senast sommaren 2013 .

jag kommer fortf inte ihåg mkt av dom beh, jag avbröt den själv eft 6 beh… Jag kommer ALDRIG att göra om detta igen, Aldrig ! och jag själv känner att mitt minne har blivit så mkt sämre o sämre efter alla dessa ECT beh..! Men vem inne på Psykriatin vill tro på mej ! Försöker med allt att komma vidare i livet.. men det är med mer antideppressiva medel , lugn tabl mm….

Psykriatin har jag tappat förtroende för.. men vad gör man när hemska tankar kommer ??? Men en sak vet jag ALDRIG MER NÅN ECT ! Det har förstört mej o mitt liv tillräckligt ihop med alla tunga mediciner hit o dit.. ECT borde förbjudas ! MVH M”