Minnet förvärrades radikalt efter elchocker


”Hej! Jag har precis genomgått tredje ETC behandlingen och jag vägrar gå dit igen. Redan efter första behandligenn märkte jag att minnet var radikalt förändrat och nu efter tredje omgången ETC klarar jag inte av de mest triviala saker som att låsa upp ytterdörren utan att fundera i 10-15 minuter på hur man gör?

Jag hittar inte tallrikar och glas i köket fast de står där de alltid stått och jag KÄNNER att någonting är väldigt fel. Min hjärna har tagit skada, det råder inget tvivel; jag har inte bara tappat minnet, jag märker att finmotoriken är försämrad och jag har blivit mer labil och mår mycket sämre än jag gjorde innan ETCn.

Jag kan garantera att ETCn påverkat mig i enbart negativ mening och skulle jag göra ett IQ test idag skulle jag inte ens vara i närheten av mina vanliga 140 poäng.

Jag tänker ge det några veckor och se om mitt minne blir bättre, om det inte blir det så kommer jag kontakta ansvarsnämnden och dra saken till rätten.”