Mitt liv blev förstört efter ECT-behandlingarna – minns ingenting!


“Jag har själv fått denna behandling, de övertalade mig om hur bra det var då jag låg inne.
Jag var jättedålig och hade inte stöd av någon att förstå vad de tänkte göra.
Jag blev så dålig att jag hittade inte till toan just utanför sjukhussalen.
En inre kraft sa stopp efter massa behandlingar.
Jag har jättedåligt närminne men även det som hänt förr är borta.
Jag känner mig inte som en hel människa.
Idag är jag beroende av personal, larm och samtal för att komma ihåg mat, mediciner etc.
Min ångest blev värre efter denna behandling, jag tål inget.
Vet knappt vad jag vill.
Det tragiska är att omgivningen utnyttjar mitt dåliga minne.
Nä detta är verkligen inte ett liv jag önskar någon, för det är fruktansvärt.
har inte orken anmäla jag förlorade mycket att förstå det jag läser och skriver.

Jag får leva resten av mitt liv själv, det ska vara en unik person som orkar leva med mina problem. Jag förlorade min kille. I familjen utnyttjar de mitt dåliga minne mot mig och säger saker som ej är sant. jag skriver ner allt jag lovar och ska göra, har larm i telefonen för att komma ihåg saker, har personal som ringer att jag ska ta fram mat samt att jag ska äta ta mediciner etc. Jag har inget liv och många gånger känner jag att varför ska jag fortsätta kämpa, jag kommer alltid förbli ensam med inga minnen. Det jag tycker är tragiskt är att de fortsätter med dessa behandlingar. Enligt mina papper blev jag behandlad med ECT våren 2007. Jag vet inte mitt telefonnummer så det har jag skrivit i telefonen. Har verkligen försökt säga till min KANS på psykiatrin vad som skett till slut blev jag så less på henne, hon körde över mig totalt så jag sa jag ville ha en mänsklig KANS på psykiatrin och det har jag nu. Något jag vill glömma bort som hänt i mitt liv är typ det enda jag minns det har jag oftast mardrömmar om. För många intryck gör mig helt slut så jag kan somna stående. Nä detta är inte ett liv att leva. Så jag ska finna kraft och ta hjälp av dig U så gör vi en anmälan.”