Mitt minne blev helt förstört av ECT-behandlingarna


“Jag har precis gått med i gruppen och blev helt förtvivlad när jag läste om ECT. Jag fick ca 15 behandlingar för 1,5 år sedan. Mitt minne är i stort sett helt bedrövligt. Jag har hela tiden fått höra att det dåliga minnet främst beror på min utmattningsdepression och att det kommer att komma tillbaka. Men nu inser jag att det kanske inte alls är så. Jag arbetade (innan jag blev sjukskriven för 2 år sedan) som sjuksköterska och känner att så mycket kunskap försvunnit. Hur ska jag någonsin kunna arbeta igen?

Fruktansvärt att se! Vilken ångest och fruktansvärd ilska mot psykiatrin, jag känner. Jag känner precis som Marlene, hur kan de få leka med människor på det viset. Och när man är som svagast!! Det känns för dj…..gt! Samtidigt som det känns ”skönt” med någon form av bekräftelse. Så många gånger jag trott att jag är helt tokig.”