Mitt minne blev förstört av ECT-behandlingarna


“Hejsan! Mitt namn är XX och jag läste om en kvinna vid namn XX som har genomgått samma behandling som mej med likvärdiga bestående “men”.
Min egen berättelse börjar okt-2010 när jag blir inlagd i Falun på psyket. Den 20/10-10 fick jag min första ETC-behandling den 2:a 21/10- 2010 sedan med några dagars mellanrum får jag min övriga behandligar den sista ETC får jag den 5/11-2010 totalt får jag 8 stycken. Men jag måste samtidigt säga att dessa räddade livet på mig. Jag hade ingen livsglädje, ville inte leva längre. Detta trots att jag har jättegoa barnbarn och en underbar man. Men mitt liv var ändå inte värt något under denna period. Mitt minne det blev aldrig vad det varit, närminnet är riktigt dåligt som tur är så har jag min man, han hjälper mig och är mitt minne kan man säga. Har fått veta att jag kan skriva till dej och anmäla, vet inte hur detta fungerar. Jag avslutar mitt brev denna gång,är det något som du behöver veta så kan du skriva till mej på min adress enl nedan.”