Psykiatri är total själlöshet


Jag skriver under på protestlistan. Gör gärna en riktig insamlingslista som sedan presenteras till regeringen. De som utför dessa handingar ska upplysas om våra mänskliga rättigheter som de bryter mot. Lagen om LPV ska avskaffas. DESSA KONCENTRATIONSLÄGER SKA BORT! VI KAN INTE TILLÅTA ATT DETTA SKER MITT IBLAND OSS. Det är att sparka på någon som redan ligger ned. Det finns inte någon ”hjälp” i att bli ett psykfall.

OM DU BLIR SJUKSKRIVEN PGA UTBRÄNDHET SÅ ÄR DET TVÅNG PÅ ATT DU MÅSTE TRÄFFA EN PSYKOLOG ANNARS FÅR DU INTE SJUKPENNING!

PSYKIATRI ÄR TOTAL SJÄLLÖSHET OCH MÖRKER SOM DE SJÄLVA SITTER I OCH PÅTVINGAR ANDRA. VART TOG VALFRIHETEN VÄGEN ? OM DU PROTESTERAR MOT PSYKIATRIN KANSKE DU ÄR DERAS NÄSTA OFFER FÖR LPV? VI MÅSTE SLÅSS TILLBAKA OCH VÄRNA OM VÅRA MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER OCH VÅR FRIHET, FRIHET TILL LIV. DET FINNS INGET FÖRNUFT I ELCHOCKER ELLER PSYKOFARMAKA. EN VETTIG MÄNNISKA VET ATT MAN INTE KAN FUNGERA OM MAN ÄR PÅVERKAD AV DROGER ELLER CHOCK. Det helvete de sprider är VÄRRE än döden som många som varit i kontakt med psykiatrin ser som enda vägen ut – självmord – då de istället för att kunna tillföra liv och eller hopp om liv och förnuft tar bort livsgnistan och gör människor till själlösa djur – zombier – ett sinnessjukt kontrollsamhälle på väg ner i avgrunden. Fler behöver bli upplysta om detta så att vi kan få ett samhälle utan detta OFÖRNUFT.