Tänkte uppfinnaren till ECT att människan är en gris?


”När jag läser om alla förnekanden som tycks komma från läkarnas sida så är jag säker på att man inom psykiatrin och kanske bland övriga läkare har överenskommit om att ECT är hur oskyldigt som helst. Istället skall man säga att det är patienten själv som är den felande länken! Det är en grov beskyllning i sig.

Jag menar så här, Visst är det konstigt att ingen psykiatriker kan/vill verifiera.Har respektive Landsting något ord med i laget? Är förnekandena en rädsla för skadeståndskrav som till varje pris måste förhindras? Vi hade ju en gång i tiden de tvångssteriliseringar som utfördes på de sinnessjuka och ECT kanske kan hänföras dit? Steriliseringen omöjliggjorde befruktning och ECT:en som användes mot det mest vitala organ vi har för tankar, tal, inlärning förnuft och empati den förstörde/förstör människornas minnen, intelligens och förmågan till naturligt umgänge fortfarande

Tänkte uppfinnaren till ECT att människan är en gris? Bevisligen har vi mycket gemensamt med detta djur. I alla fall tycker jag att det är helt vansinnigt att utsätta en frisk hjärna för epileptiska attacker typ Grand Mal som är det stora anfallet då människa ramlar omkull och får svåra kramper utan nedsövning eller muskelavslappnande medel. För visst är väl hjärnan i sig oskadd fast man är deprimerad eller har ångest. Jag är ju ingen psykdoktor men dessa symptom bör väl inte kvalificera till hjärnförstöring? De som har epilepsi får hjälp att via medicin hålla sig flytande och ändå har de en defekt i hjärnan so som tur är diskvalificerar dom till ECT. De får ju så att säga sona ECT utan hjälp från andra.

Det bästa och humanaste våra styrande kan göra är att se till att för all framtid göra slut för denna typ av våldsförande på vår känsliga hjärna som vi behöver i vått och torrt!”