Tappat orienteringsförmågan och mycket av barnens uppväxt efter ECT


“Hej!
Jag har funderingar på att anmäla till socialstyrelsen men vet ej hur jag går till väga.
Det är ca 1 år sedan jag gjorde min sista ECT efter ha varit djupt deprimerad och efter ett flertal olika mediciner så beslutades det att jag skulle ta ECT, fick 39 st och efter det har jag helt tappat orienteringsförmågan, mycket av barnens uppväxt, böcker/tv jag har läst/sett tidigare är bortraderat, hittar inte, kan inte jobba kvar på min nuvarande arbetsplats då det gäller bilkörning.
Säger fel saker, svårt med stavning, koder kommer jag inte ihåg.
Läkaren är inte ett dugg intresserad att utreda/göra bedömning på vad jag har tappat… Får till svar att sådant händer och att det kan komma tillbaks man får se tiden an…
Jag blir utförsäkrad i mars och kan inte gå tillbaks till jobbet och AF kartlägger med FK vad jag kan få för rehabiliteringsplats.
Just nu går jag på ett sk Jobb Start som skall hjälpa dom med att hitta ett arbete till mig.
Kan man få ersättning för skadan överhuvudtaget?
Inte för att det hjälper mig men ger en iaf en upprättelse att jag har fått permanenta skador.
Vore tacksam för svar.
Med vänlig hälsning”

.