Väldigt dåligt minne 12 år efter elchockerna”Jag var inlagd för avgiftning p.g.a missbruk, jag fick en depression och behandlades akut med el-chocker 12 dagar i sträck, jag hade stora minnesluckor, jag kände inte igen människor och kom inte i håg vad jag gjort mm mm … idag 12 år senare har jag väldigt dåligt minne kan se filmer om igen och kommer ändå bara ihåg vissa fragment i filmerna, det var min tjej som sa till mig i kväll att de pratat om ECT och dess skadeverkningar på TV, nu när jag läst lite på nätet blir jag riktigt förskräckt då jag kan förstå varför jag då har fått så dåligt minne de här årena som gått efter behandlingen…Jag fick ingen som helst information om vad ect var eller om det hade några bieffekter, Jag fick 12 behandlingar + flera antidepressiva medel …som jag har glömt namnen men äter fortfarande ett av preparaten…jo efexor och soloft äter jag nu men det var en till jag tog tidigare.. usch vad lite man vet, man bara litar på dom…. mvh Steffe”