Vår dotter är skadad för livet


”Hej

Vår vuxna dotter fick elbehandling hösten 2008, utan att någon anhörig godkände det.Hon var alldeles för sjuk själv efter 15 års psykisk misshandel.

Nu 2011 har hon fortvarande svårt att minnas saker både viktiga och oviktiga.

Någon borde ta sitt ansvar för hon är skadad för livet, vi tror inte längre att hon börjar minnas bättre.

Vill ha hjälp av någon att anmäla någonstans.”

Vh/alli

Hej
Har inte sett någon frågeformulär ännu. Mailet har jag fått däremot.
Vi vill gärna anmäla.

Dessutom slåss hon mot socialtjänsten angående vårdnaden om barnen,hon är stämplad som psyksjuk i deras ögon fast hon äter inga mediciner längre och går i skolan.

Socialtjänsten fattar inte heller att hennes före detta som misshandlare hennes psykiskt är en psykopat. Han ställer till för henne dag ut och dag in, och sina barn och ljuger om allt och socialtjänsten har valt att tro på honom (den djäveln kan prata) dottern är ju psyksjuk enligt dem.

De fattar inte det heller att hon har blivit bättre efter separationen.De ville ta barnen ifrån henne och ge vårdnaden till pappan, och menar att hon kommer att rasa inte om utan när.

Ingen fattar att det var han som gjorde henne sjuk och vad jag förstår så hade hon ingen depression heller utan hon var knäckt av sin sambo.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst av vad som hänt efter ECT behandling hur förre sambon använder det mot henne.

Så det är inte bara själva behandlingen då utan hur de behandlar henne efter allt detta

Jag tror inte att hon hade någon av diagnoserna (depression, bipolär eller boderline).

Annars hade hon väl inte blivit frisk utan mediciner och utan psykiatrin.

Vh/alli