Har blivit ett pucko efter ECT-behandlingen


”Hej! Jag är 40-årig 5 barnsmamma som på en kväll blev av med alla mina barn, mitt hem min trygghet, inkastad mot min vilja på avd 2 psykavdelning i Örebro med Lpt, jag klassades som farlig för samhället, jag liten nätt genom snäll. Jag minns inget efter misshandel då allt svartnade jag vaknade till två månader senare och fått redovisat mycket bakåt av en god vän som varit med hela vägen. Jag blev tvingad till ect behandling för att få tillbaka min dotter som blivit borttagen från mig av falska anklagelser, så minns jag inget p ga ect behandlingen. Allt är borta, bara svart i huvuvdet, jag har blivit ett pucko nu. Hade inget att säga till om i februari månad. Jag hade kommit långt i min sång, vänkontakter, verksamhet, minns inget utav det nu, måste kolla igenom mina gamla sms för att se namn som jag har glömt. Vill nu anmäla denna groteska behandling hur kan man göra detta mot mig, själv mentalskötare med jätte höga betyg. Så ledsen. Vill sen tvinga in mig på gruppboende, vårdnadstvist när mitt minne är som värst. M.v.h A.N”