Huvudvärk – svåra minnesstörningar – tinnitus efter ECT-behandling


“Gick in i en djup depresion i slutet av Augusti 2014. Blev inlagd och erbjuden ECT, Ja tackade ja, det skulle vara den bästa medicinen och den skulle hjälpa mig snabbt. Jag skulle börja med 12st,

jag fick 2-3st i veckan. När jag var upp i 9st hade jag sådana svåra närminnesstörningar så dom avslutade behandlingen.

Kan säga att dom hjälpte inte, blev bara av med minnet, kommer fortfarande inte ihåg någonting, har fått huvudvärk, lång och korttids minnesstörningar, tinitus, har enormt svårt att koncentrera mig, har svårt för båda höga och låga ljud.

1 vecka efter de 9 behandlingarna blev jag utskriven, satt hemma o gjorde i stort sett ingenting (kommer inte ihåg) efter denna veckan satt jag på akutpsyk igen, blev inlagd fick fler tabletter, var inlagd cirka 1 vecka, blev utskriven, gick direkt hem och skar upp handleden, nu blev det istället akuten, sedan blev jag satt på LPT i 2 veckor,

Nu är jag hemma, har fortfarande alla symptom som ovan, det har gått 4 månader sedan jag fick sista ECT behandlingen.

Det är riktigt jobbigt. det blev en kort historia, man gjorde det iallafall…”


Har du själv dålig erfarenhet av elchocker, sk ECT?

Vet du någon som har råkat illa ut?
Berätta gärna din historia och hjälp andra!

Få personlig och kostnadsfri hjälp att anmäla dina skador från ECT. Steg för steg i din egen takt. Du hjälper dig själv och andra genom att anmäla.

Få hjälp att anmäla dina eller andras skador från ECT.

Berätta din historia här.