Jag fick elchocker som barn


”Att det har med Karolinska institutet och sjukhuset att göra och den ökända Professor Gamstrup ifrån Danmark och hennes experiment på barn.

I min närvaro fanns där på barnhemmet Luzerngården plus tre andra barnhem och dövstums skolan en Professor en Läkare och docenter som gjorde tester och experiment och undersökningar och följd observationer av de olika försök man gjorde på barnen på barnhemmen. När jag kom till barnhemmet hade jag först blivit kidnappad och blivit satt i en främmande kvinnas barnvagn.

Jag var två och halvt år när jag blev av barnavårdsnämden lämnad till barnhemmet. Eftersom jag fortfarande mindes min familj och mitt språk så grät jag. Då gav man mej tillslut elchock för att jag skulle sluta och gråta.

Familjen som kidnappat mej ville ha lösensumma men fick ingen! så där på barnhemmet blev jag avklädd utan hår och inget namn och inget kön och inga kläder. Barnen fick äta bajs och tidningar! och jag grät störtfloder efter Mamma!

När jag senare 1990 talet kontaktade en släkting till mamman sade hon att de gett mej maskulina hormoner…anabola steorider. och man berättade att jag ville gå klädd i spetts och samhet innan jag kom till barnhemmet…så ovanpå allt så gillade inte någon i den familjen en rikemansdotter.(som pratade engelska) så de gav mej ett helvete.

Jag har hört senare att man kan bli agressiv av Elchocker inte enbart minnesblockeringar.

margareta anderberg är idag död. familjen anderberg står idag anklagade för kidnappning. professor Gamstrup är idag död, doktor Lagergren lever fortfarande, doktor Midgren lever fortfarande.

jag kämpade igenom skolan men hade det svårt när ja skulle utföra de tester som jag skulle få betyg i, på grund av en mycket elak assistent som skulle hjälpa mej? hemma läste jag flera tusen böcker och lyssnade på klassisk musik på en liten transistor radio.

M.B.”