Min man får stötar och skakningar i kroppen efter ECT-behandlingar


“Hej! Behöver hjälp att anmäla skador av ECT behandlingar. Inte för egen skull. Men för min man. Han har fått 15 behandlingar och har nu stora problem med minnet. Han upplever att han får stötar genom kroppen till och från och har skakningar vid psykisk påfrestning vilket han inte hade innan. Han blev inte bättre av behandlingen alls.
.
Tack för jag får va med. Har inte själv fått ECT behandling . Men min man har fått 15 st. Han har stora problem med minnet. Minns inte det jag sa för några timmar sedan ibland. Kommer inte ihåg när barnen var små osv. Han upplever ibland att han har stötar som går genom kroppen och har vid psykiska påfrestningar även fått skakningar och ryckningar så han inte kan äta och dricka. Fick behandling pga depression, men blev utredd för ett år sedan då det visade att han har aspekter och generaliserad ångest….”