Ta bort hela skiten!


det ser ju mera ut som ett skämt när man läser att det fortfarande används precis som att fall från höga höjder kan vara skadligt för gravida kvinnor ,, svensk sjukvårt är bitvis mycket bra men GENERELLT ett skämt .. ett DÅLIGT skämt ,, var tredje patient är felbehandlad idag och samtidigt skriker man att det saknas pengar ,, grundläggande felet är att ekonomi och hälsa inte har någonting med varandra att göra och är helt oförenliga

som sagt när jag började läsa detta trodde jag det var något ”dåtidreportage” och hur man gjorde för .. gisses man behöver ju knappast vara ett geni för att förstå att koppla ström på ”huvudcentralen” knappast varesig kan styras eller ge någon önskad effekt ( om man inte önskar att ”bränna hejvilt” ) att förbjuda denna behadling är helt onödigt om vi får LÄKARE istället för LEKARE ,, men fram tills dess JÖSSES TA BORT SKITEN ! ! ! !
det ser ju mera ut som ett skämt när man läser att det fortfarande används precis som att fall från höga höjder kan vara skadligt för gravida kvinnor ,, svensk sjukvårt är bitvis mycket bra men GENERELLT ett skämt .. ett DÅLIGT skämt ,, var tredje patient är felbehandlad idag och samtidigt skriker man att det saknas pengar ,, grundläggande felet är att ekonomi och hälsa inte har någonting med varandra att göra och är helt oförenliga som sagt när jag började läsa detta trodde jag det var något ”dåtidreportage” och hur man gjorde för .. gisses man behöver ju knappast vara ett geni för att förstå att koppla ström på ”huvudcentralen” knappast varesig kan styras eller ge någon önskad effekt ( om man inte önskar att ”bränna hejvilt” ) att förbjuda denna behadling är helt onödigt om vi får LÄKARE istället för LEKARE ,, men fram tills dess JÖSSES TA BORT SKITEN ! ! ! !