Dödsfall, förstörda liv och allvarliga skador av ECT-behandlingen


Hjärnskador

Gör det inte! För mig har det gått åtta år och INGET har blivit bättre. Stora minnessvårigheter med både korttids och långtidsminnet, hittar inte rätt ord, tänker rätt i huvudet, men säger fel, har skakningar i kroppen som förvärras av stress, har darriga händer så allt tar längre tid att göra, hjärntrötthet, kroniskt utmattningssyndrom, migrän och ansiktsblindhet. Har inte kunnat jobba sedan dess. Blev sjukpensionär vid 38 års ålder. Är ett skal av den jag var. Minns inte ens längre mitt gamla jag. Att jag jobbat som förskollärare känns overkligt och avlägset. Numera klarar jag inte ens att kalla mina tre barn vid rätt namn. Ständigt trött. Måste hela tiden utebli från aktiviteter med familjen. Magnetröntgen konstaterade skador på hjärnan som kan liknas de vid Alzheimer/Demens. Oron finns att det ska bli värre. Stå emot. Vägra. Det finns terapi. ECT är inte terapi, även om det heter så.”

Hundratals fler vittnesmål kommer att läggas upp efterhand.

Dödsfall

Min syster fick ett epilepsianfall av ECT och avled

Vår dotter tog sitt liv efter psykiatrins ECT-behandlingar

Min son tog sitt liv efter att ha tvingats till ECT-behandlingar

Självmord

Min dotter gjorde 13 st självmords-försök efter ECT

Självmordsförsök och tinnitus efter ECT-behandlingarna

Ville begå självmord efter psykiatrins ECT-behandlingar

Förstörda liv

Mette fick permanenta ECT-skador – skadestånd

Pernilles liv slogs i spillror av psykiatrins ECT

Jag fick elchocker som barn! Gripande vittnesmål

Avbröt ECT-behandlingarna då jag var på väg in i psykos

Min arbetsförmåga och IQ är förstörda efter ECT-behandlingarna

Veckotidning om Pernille som blev förstörd av ECT-behandlingar

Min lillasyster fick svåra minnesskador av elchocker (ECT)

Personligheten förändrades efter ECT-behandlingarna

Fick svåra minnesskador efter psykiatrins elchocker (ECT)

Jag fick tinnitus av psykiatrins ECT-behandlingar

Kunde inte prata och fick svåra minnesskador efter ECT

Jag mår mycket sämre efter psykiatrins ECT-behandlingarna

Ett dagligt lidande med minnesskador efter ECT

Min dotter blev som en hjärnskadad zombie efter ECT

Minns inte mina barns uppväxt efter ECT-behandlingarna

Psykiatrins ECT-behandlingar förstörde mitt minne och liv

Sökte hjälp men fick livet förstört av psykiatrin och elchocker (ECT)

Solveig blev fördärvad av 100 elchocks-behandlingar

ECT-behandlingarna förstörde Rose-maries minne